Tid til alt

Nå går jeg inn i de mest travle månedene mine. Også iår har jeg blitt med på Designernes Eget Julemarked (DEJM) på DogA og det er nå galleristene begynner å legge inn bestillinger til julesalget deres. Og jeg synes det er like gøy hvert år!

Ikke bare er det morsomt å møte nye og faste kunder ansikt til ansikt. Det gir et lite kick av inspirasjon at det er noen som har lyst å kjøpe det jeg lager. På høsten er det god stemning i verkstedet! Ikke akkurat julestemning, siden jeg jo ikke lager ting som nisser og annet til bruk bare i julen men simpelthen lager mer av alt. Men god stemning som i “det er bruk for meg” og “alt er mulig”.

Og når så vi faktisk nærmer oss jul og kassene med keramikk er sendt avgårde og julemarkedet er overstått, så har jeg tid til å hygge og glede meg til vår egen jul mens andre klager over julestria. Bortskjemt? Så absolutt!